Predem reknu, ze nejsem zadnej "kanon" ale mel jsem tendenci se trochu usmat kdyz jsem cet historii clenu.
ALE!
Za prve jsem si vzpomel na sebe, a za druhy to ma vetsina z nich pekne "odstupnovany" a nesedaj z fichtla rovnou na R6...
... jako muj soused, kteryho vlastne vubec neznam, ale od prosince ho pozoruju
Vzdycky vytah nalestenou Yamahu R6 pred garaz, nakop, nechal bublat nekolikrat proturoval, popojel o metr stylem hooohne plynu-spojka, pohral si z alarmem (ON,OFF,ON,OFF) a zavez zpatky do garaze.
A pak jednou.. asi pred mesicem, opakoval stejnou proceduru, ale tentokrat ve znackove bilo-modre (TOP-OF-THE-RANGE) kombineze ve stylu R6 a bylo patrny, ze se chysta tu motorku ridit!
No to se vi,ze jsem byl zvedavej jak to dopadne. Mel jsem dve teotie.
Bud je to machr jak svina, co mi tu predvede exhibici, nebo machr co prave presed ze 125 nebo 50-ky na tohle. Podle hratek plyn-spojka pri popojizdeni jsem spis tipoval to druhy, pac mi to napadne pripominalo rozjezd na fichtlu. kerymu clovek musel nalozit aby...no vsak to znate
o 15minutach priprav, nandavani rukavic, helmy, prezkouseni blikru ten nestastnik vyjel! Nastesti pockal az ho mine to auto v dali, ale pak vyjel ze zahrady, kolmo na silnici a jeste jak vyjizdel tak za ni vzal. Ale jako ze plnej...! To jse meli videt. Leva prava a na zem. Motorka na boku, on kotrmelec, ale vse v rychosti asi 10km/h.... Vybeh tata, pomoh zvednout a zatlacili to zpatky do garaze...
Hele ja nechci mudrovat a ani nejsem zadnej hyper kaskader co to stavi na predni pri kazdy projizdce, ale kdybyste tohle videli, myslim, ze byste to citili uplne stejne-ten clovek si proste byl tak nejistej, ze mi pri jeho pristim a tentokrat uspesnym rozjezdu busilo srdce a potily se dlane!
Dovolil jsem si pribeh