No já jsem tam loni koupil ty rukavice a nejezdil jsem v nich.Užíval jsem ty staré,protože jsem v nich byl upocenej jak ... .Je pravda,že po nich byl poprask dost velkej.Minulej týden jsem hledal rukavice po netu a už bych si ty z Lídlu taky nevzal.
Lídl mívá ješte jeden motosraz a to na čističe řetězu,chromu,atd.(chemie na moto).Ten čistič řetězu bych raděj neriskoval.Masací sprej je za nějakých 40Kč,ale mě se moc nezdá.Mám ho na jízdní kolo.Co mě mile překvapilo,tak byl čistič na plexi helmy.Koupil jsem jedno balení a po zkoušce jsem vzal ještě jedno balení.Kolikrát jsme jeli na mašinkách na výlet a po tom co jsme měli na sklech se vždy jen zaprášilo.je to sada dvou papírků.Jeden je s chemikálií na očištění a druhý na vysušení.Fakt je to dobrý a i ti velicí odpůrci Lídlu to ocenili.Dokonce se to sklo nestačilo pokroutit
,ale sklo to fakt důkladně očistí.
tohle se alenetýka tohoto motosrazu v Lídlu. Bývá to v jiné akci.Ta bude snad do měsíce po této.
Nevím,ale asi tam nepůjdu.Možná jen hodit čučku,kdyby tam bylo něco co není v letáku.Jinak jsem se díval na nabídku Louise a ten má akce ještě s nižšíma cenama a kvalita to bude někde jinde.
No a už jezdíte?Teda ti co nepremáváte zrovna na horách.Já už jsem něco málo najel,ale má přijít zase zima.