Autor Téma: Tlumice  (Přečteno 5294 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline roebuck

• Starší člen
    • http://www.roebuck.wz.cz
Tlumice
« Odpověď #15 kdy: Čtvrtek, 18/08/2005, 07:36 »
Zatím jsem podobnej problém nem?l (najeto 40 tis., r.v.98), ale možná je to tím, že jsem v tom nikdy nem?nil olej, a ten mazut co bude nejspíš vevnit? už ani prosakovat nem?že. Faktem je, že ze za?átku šly vidle p?i p?ední brzd? nadoraz, dnes už mi p?ijdou tvrdší, ale p?i brzd?ní lepší. Má zkušenost s Italkama - co funguje, do toho nelez.

Hávik

• Host
Tlumice
« Odpověď #16 kdy: Čtvrtek, 18/08/2005, 10:16 »
Pánové zapla? vám pánb?h za Caniona tam se problém s tlumi?i a jejich povchy nevyskytuje máte oproti nám obrácenou vydlici tahže nemáte takou ?ekl bych páku na trupky... Tlumi?e se mi od?eli oba stejn? na teflonovích vymezova?ích podle servismana je v tomto míst? nejv?tší tlak na trupku... jo ty tlumi?e s chromem jsou podle Cagivi Praha na ro?níku 2002-a výš tedy na motorkách které se v té dob? "nevyráb?by!!" oficiáln? se dováží op?t až tento rok...

Offline rimmer

• Člen CC
  • Starší člen
  • Pohlaví: Mužské
Tlumice
« Odpověď #17 kdy: Čtvrtek, 18/08/2005, 10:37 »
No tak to je teda bordy,Háviku.Doufam ze to je guferama.Protoze jestli ne,tak sem v prdeli :(
Cet sem hodne clanku k Riverovi rok 2003 ale s tim co rikas se jeste nikdo nesetkal.Doufejme ze u me na trubkach nezapomeli dat poradnej chrom.Bude to opraveny snad neska,mozna zitra tak si reknu o ty gufera co vyndaji a nejak se pokusim dat sem foto.
Edit: Po neúspěšných studiích na VŠ sem si hned po nastoupení do práce koupil Suzuki Freewind 650 (vypadá jako Canyon).
Zavítal jsem sem, protože až začnu přemýšlet o něčem jiném, budu koukat hlavně po Gran Canyonu. Ducati Desmo má prostě charisma.

Offline rimmer

• Člen CC
  • Starší člen
Tlumice
« Odpověď #18 kdy: Sobota, 20/08/2005, 12:01 »
Citace: rimmer
No tak to je teda dobry,Háviku.Doufam ze to je guferama.Protoze jestli ne,tak sem v prdeli :(
Cet sem hodne clanku k Riverovi rok 2003 ale s tim co rikas se jeste nikdo nesetkal.Doufejme ze u me na trubkach nezapomeli dat poradnej chrom.Bude to opraveny snad neska,mozna zitra tak si reknu o ty gufera co vyndaji a nejak se pokusim dat sem foto.
Tak to mam vymeneny,...gufera 2 kusy 320Kc,Olej Shall Formula 1 litr za 291Kc,prace 3 hodiny 990Kc
V tom tlumici byl prej uplne zasranej olej,plnej prachu :/ ty tyce sou prej OK,koukali jestli nejsou odreny..
Edit: Po neúspěšných studiích na VŠ sem si hned po nastoupení do práce koupil Suzuki Freewind 650 (vypadá jako Canyon).
Zavítal jsem sem, protože až začnu přemýšlet o něčem jiném, budu koukat hlavně po Gran Canyonu. Ducati Desmo má prostě charisma.

Offline rimmer

• Člen CC
  • Starší člen
Tlumice
« Odpověď #19 kdy: Čtvrtek, 13/10/2005, 22:08 »
Tak jsem na novy simeringy najezdil uz 800 Km a porad je to v pohode.Takze odreny vidlice snad nejsou.