Diky za prani.
Mimochodem, tenhle novej vzhled fora se mi libi vic
Jo a s tou domenou - ja bejt tebou, tak jsem nepouzil ani uz tuhle hlasku, i kdyz domena neni fakt o vsem. Se podivej treba na
www.motorky.cz nebo
www.motorkar.cz . Ale to uz moc utikam...
A kdyz uz jsi to nakousnul - bejt Tebou, tak na tom zacinam delat uz ted. Traba si myslis, ze na to nemas, ale...
Kdybych Ti ukazal treba prave starou MotoInzerci, tak se budes smat (najdes ji treba na
www.archive.org nebo jsou jeste furt stary stranky v Google Cache, i kdyz jsem jich ted nechaval dost z ty cache vymazat)...
Jenze to bylo o tom, ze byl napad, az casem to zaclo vypadat trochu lip co se tyce technicky stranky. Zacalo to proto, ze chtel majitel MotoStaru prodat svoji motorku a tak vznikla extra stranka. Pak se pridalo par znamejch, co prodavali motku (klasika, byl podzim), me uz nebavilo porad rucne jim neco upravovat, tak jsem napsal par jednoduchejch skriptiku (byt v ty dobe to pro me bylo dost na vrcholu) a zacinalo to jako takova inzerce vicemene pro znamy. Chodilo tam tak 20 lidi denne a prave na zaklade jejich pripominek a tak zacal vznikat tenhle web. A kdyz jsem ten web v kvetnu lonskeho roku predaval na motorkari.cz (to je jina historie), tak to melo 500 motorek. Dost se to menilo za behu, ale nikomu to moc nevadilo, vzdyt jsme meli fotky u inzeratu asi o trictvrte roku driv nez motorkari.cz a radu funkci navic, ktery jsem dopisoval bazar.motorkari.cz az prave s predanim webu (a stejne tam doted nejsou vsechny funkce, ktera mela puvodni motoinzerce).
A zacal jsem z nuly, moc jsem toho neumel a primo na tom jsem se ucil (teda nebyl to muj prvni samostatnej projekt, ale jeden z tech prvnich vetsich)... Proste neco me napadlo, nekdo neco napsal, tak jsem to zkousel. Bud se to povedlo nebo ne, nekdy se neco zase zrusilo... Proste spousta zmen za behu, ale pokud je dobra idea, tak se to lidem libi...