Tak jsem si poridil novou hracku, je to velice navykove
).
Co to je a jak to pracuje?
Nejrychlejsi a nejpropracovanejsi rucni gyroskop na svete, schopny jen silou lidske ruky dosahnout rychlosti pres
15.000 ot./min. Vestaveny pocitac meri nejen aktualni otacky, ale i nejvyssi dosazenou rychlost, celkove otacky a prumerny vykon za casovy interval.
Powerball je koule rotujici kolem osy, jejiz konce jsou zapojeny do oceloveho prstence. Rychle roztoceny powerball ma osovou stabilitu, vysoky tocivy moment a tendeci setrvavat v puvodni poloze, coz vede k odolavani silam smerujicim k nakloneni osy, a to pohybem kolmym k pusobici sile. Prakticky to znamena, ze sila ruky zvysuje rotaci powerballu, ale zaroven s tim zvysuje i jeho odpor, takze vznika dojem, ze drzite zivy objekt, ktery vzdy presne reaguje na pohyb vasi ruky.
Ja mam tento model:
Neon Green Pro PowerballNeon Pro modely jsou konstrukci a vybavenim podobne modelum 250Hz Pro, ale navic maji jeste v tele rotoru zabudovany diody, jez sviti intenzitou zavislou na vysi otacek.
Zpocatku jsem mel vubec problem to roztocit, ale chce to ziskat grif. Zatim jsem dosahl maxima 10080 ot/min.
Nemate to taky nahodou nekdo? opravdu doporucuju, je to sranda!
Vice info na
www.ball.cz