Autor Téma: Zářijový sraz CC ve Východních čechách - VELKÝ VŘEŠŤOV 2007 [14. - 16.9. 2007]  (Přečteno 25373 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline Lukasrd169

• Aktivní člen
  • Pohlaví: Mužské
JJ bylo to faj akorat nevim proc ale musel sem si dneska po prijezdu nakremovat cokodulek.Nevite o tom nekdo neco?
RIVER 500,Ducati MONSTER 900 S ... Nejvíce na živu se cítím tváří tvář smrti.

Offline Mica

• Starší člen
  • Honda CBF 600 S
Díky... ;D  ;D  ;D
Doufám, že jsme se Vám jakožto novým členům líbili...
JJ, hlavně ty Godzi.  ;D :P
Jezdíval jsem na Cagiva Canyon 500

Offline Mica

• Starší člen
  • Honda CBF 600 S
Tady je pár fotek ze srazu.
www.uloz.to/41936/vrestov.zip
Jezdíval jsem na Cagiva Canyon 500

Offline Darkness

• Sponzor CC 2013
  • Aktivní člen
Tak já svoje fotečky dám raději i sem :-)

Tak tady máte moje fotečky ze srazu. Je to cca 250 kousků. Sejráči ty to plz nák taky naházej do galerky dík.

cc-sraz-8.zip
Suzuki DL 650 V-STROM (Týna :) )
bejvalky: Kawasaki ZZR 600, Cagiva Canyon 500, Jawa 350-634, Jawa 350-639, Simson S51 enduro, Gilera skutr

Offline sejrac

• EXVL 23.1
  • Administrator
  • Odborník
    • http://www.sejrac.com
Super, diky za fotky.

Sraz byl vostrej, ale je tu jeden velkej prusvih. Rano jsem odjel a zapomnel jsem si tam na trave pred chatkou cislo 5 alias "V" plastovou desticku pod stojanek! Kdo ji nasel, tak at ji kouka vratit! Chybi me! Diky.
S11 >> J550 >>  S51E >> CC 600 >> MTS 620 D >> SF 848 >>DMhc 659  <<

Offline godzi

• I like Japanland
  • Odborník
    • www.woloupejsiho.nz
Vzal jsem ji pro tebe...a dal ji Špaťasovi do Mastera... je v pravejch dveřích...

Jinak fotky zuuuuppppaaaa  ;D  ;D  ;D
« Poslední změna: Neděle, 16/09/2007, 23:14 od godzi »
Hayabusa 1,3 MPi

Offline Choze

• Aktivní člen
JJ bylo to super, jen jsem začal proklínat místního šamana na první vyjížďce (začalo pršet), ten co měl na starost počasí, ale měl štěstí, že stihnul včas zasáhnout a déšť odvolal :)
Yamaha FZ6S-S2 2007  45 200km (Canyon 500 '99 44 400km prodáno duben 2007)

Offline Oldin

• Sponzor CC 2013
  • Aktivní člen
  • změna je život :-) !
Taky chválím - sraz byl super a perfektně zorganizovanej - celému teamu gratuluji.
časová chybička se vždycky vloudí, to se nedá nic dělat, nás jen se Zuzkou mrzelo, že jsme se nemohli díky tomu déle zdržet v DD.
Bohužel, návštěva chodeb v Josefově se mi tak "vryla do hlavy", že pak už jsem byl večer ze zdravotních důvodů indisponován :-)
OLDIN: CC 500, Suzuki DL-650 V-Strom/'07, Suzuki DL-1000 V-Strom/'07, BMW R 1200 RT/'07, BMW R 1200 RT-LC/'14, Honda 500CX Rebel/'17 a nově 2019: Honda NC 750X + Honda 250 CRF-L

Offline Bida

• Sponzor CC 2013
  • Pokročilý
Zrovna tak, jako Olda chválím.  Děkuji všem organizátorům.Bohužel jsem musel také odjet dříve a nemohl zůstat do konce.Jinak SUPER a moc díky.

Bíďa

Offline roebuck

• Starší člen
    • http://www.roebuck.wz.cz
I když jsem se účastnil vlastně až závěru srazu, tak musím uznat, že to bylo organizováno na špičkové úrovni, kterou snad ani nepůjde překonat a můžeme děkovat motobohu, že hlavní bavič ( Godzi ) kdysi jezdil na Cagivě. Taky je potřeba vzdát hold všem, kteří se postarali o sponzorské dary (zejména ty dětem).
Pánové, smekám výklopku.

PS: Godzi, vyškemral jsem na Oldinovi v neděli nálepku srazu, můžeš mu prosím z přebytků za mě jednu vrátit? Předem děkuji za kladné vyřízení žádosti.

A tady je jen pár fotek z konce akce. Omluvte kvalitu těch v noci: http://uloz.to/42858/Vrestov.rar
« Poslední změna: Úterý, 18/09/2007, 11:29 od roebuck »

Offline zrzka

• Nováček
  • *
  • Pohlaví: Ženské
Ahoj všem. Bylo to super, škoda, že jsem nemohla být až do konce (mladej hrál proti Slavii a proti Hvězdě Praha - vyhráli 5:3 a 5:4). Užila jsem si bezva víkend a poznala další báječné lidičky. Děkuji všem, kteří se postarali o báječnou atmosféru.

Offline Oldin

• Sponzor CC 2013
  • Aktivní člen
  • změna je život :-) !
To Godzi:

nálepku mám na kufru, měl jsem 1 navíc, takže když jsem se s ním v neděli v poledne potkal v Bikers Crown (kam mi Pája dovezla tu "ztracenou" resp. zapomenutou kameru), tak jsem mu ji rád věnoval :-)
OLDIN: CC 500, Suzuki DL-650 V-Strom/'07, Suzuki DL-1000 V-Strom/'07, BMW R 1200 RT/'07, BMW R 1200 RT-LC/'14, Honda 500CX Rebel/'17 a nově 2019: Honda NC 750X + Honda 250 CRF-L

Offline godzi

• I like Japanland
  • Odborník
    • www.woloupejsiho.nz
Oukej.... jasně.... hlavně že se ta mašinka našla...

JInak lidi... gdo máte dneska čas a jse z okolí HK, tak pořádáme dotočnou pašíka + nějakej ten tennis!!! Takže jste všichni zváni!!!
Hayabusa 1,3 MPi

Offline Ice

• Odborník
    • motogang
Zase jeden z posledních, ale což... Díky všem organizátorům a spoluorganizátorům za dokonalej víkend a doufám, že příští rok se sejdeme minimálně ve stejným počtu....!!!  ;)
Suzuki Bandit 1250 SA r.v. 08, Jawa 350 r.v. 66, dříve Cagiva Canyon 500 r.v. 2000 (vzpomínám v dobrém)

Offline Mikusak

• Honda CBF 1000s
  • Aktivní člen
Bylo to príma, a myslím, že Honza zafungoval skvěle v děcáku, při předávání dárků...
A všechno je jinak... Mik.