hmmmm
Já jednoho veterána doma mám....Kazimíroj je 17 let, občas z něj ukápne trochu oleje, a je tam asi někgde vakl v uložení motoru nebo já nevim co... důležitý ale je že není jak by řekl soudruh poručít Troník "ZKORODOVANEJ" což je u těhletěch pekáčů docela asi rarita... ale nekupto za ty prachy vid... Hele nevim...podlě mojeho je dobrý auto každý, který jezdí...
Paolo: Čéče... chlape... ani neviš jak ti závidim, že můžeš jezdit... já se toho snad taky dočkám...DUBEEEEN!!! Já jsem předek ještě nepřezouval. Zadek však ano. Já bejt tebou, tak tam dám to co tam bylo už z výroby. Já jsem tam dal Metzeler Tourance. Nebude to asi tvůj případ, jelikož jezdíž "s mozkem". Me osobně se zdá, že ta guma hůř drží v náklonech... když motorku hodim až na stupačku, tak má snadhu malikno po přidání plynu ustřelovat prdel, coz s Bridgou nedělalo... Takže moje rada zní.... URČITĚ tu samou co tam byla v základu... O předku to bude platit asi taky... Oni tyhle gumy co tam maj z fabriky jsou docela dobře dělaný. Sice to na terén moc není, jelikož maj malý průřezy, ale jestli jezdíš cca 90% silnici a jednou za uherskej rok projedeš někde nějakou polňačku, tak je to to pravý ořechový....
P.S. Zdravim bráchu Srmka