Ahoj, uva?uji o koupi novýho Canyona. Ale p?ístup firmy Cagiva se sídlem v Praze, je p?i nejmen?ím zvlá?tní. V?e za?alo u? na leto?ní výstav? motocykl?, kde mi nebyli schopni odpov?d?t ani na jednoduché otázky ohledn? leasingu. Z toho d?vodu jsem se sna?il je 2x kontaktoval, alespo? prost?ednictvím emailu, ale bohu?el bez jakekoliv odpov??i. U? jsem z toho docela otrávenej a nechápu jednání této firmy, která by p?eci m?la být ráda, ?e si u ní chce n?kdo n?co koupit. v??ím tomu, ?e kdybych takhle kontaktoval nap?. Suzuki, o které jsem také uva?oval a jak to tak vypadá tak zase za?nu, ?e odpov?? dostanu b?hem pár dn?. No ale na druhou stranu se asi nem??u moc divit, u? jen kv?li tomu, ?e jejich webový stránky byly teprve nedávno aktualizovány po více ne? roce. To vypovídá o kvalit? této firmy. Nevím jestli n?kdo z Vás má z touto firmou n?jaké zku?enosti, ale jako výhradní dovozce Cagivy, jí tedy d?lá moc hezkou reklamu. Canyona jsem si p?ál, ji? v dob? kdy se za?ali d?lat první modely, ale jak to nakonec dopadne to sám nevím. M?jte se fajn a budu rád kdy? se k tomu vyjád?íte.
Ondra