Tak dnes se mi rozbilo ovládáni na otvíráni sedla. Lanko je uchycený v n?jakým plastu a ten prasknul. To brzo - po t?ech dnech. Tak?e místo toho, abych si dneska po?ádn? u?il motorky, kdy? bylo tak hezky, tak jsem se celý den sna?il sundat sedlo. Opravdu zá?itek. V?echny ty mizerný plasty jsou mimo jiné uchycený i pod sedlem, tak?e nebylo v?bec mo?ný se z jakékoliv strany dostat k tomu mechanismu. No nakonec po celodenním usílí, kdy u? jsem vsteky mládil do v?eho co mi p?i?lo pod ruku, se mi to poda?ilo otev?ít pomocí ?roubováku a kladiva. U? se te?ím a? pojedu do Cagivy a omlátím jim to tam o hlavu. Celej ten mechanismus otvírání byl zni?enej, tak?e jsem si pom?rn? slo?it? ud?lal jiný, který, troufám si ?íct, vydr?í mnohem více ne? ten plast co tam byl. Na záv?r bych je?t? cht?l ?íct, ?e jsem to sedlo otvíral p?esn? tak jak mi ?ekli v Cagiv?, tak?e rozhodn? se to nestalo mojí vinou. Nejspí? to ovládání bylo po t?ch t?ech dnech, co tu motorku mám, u? moc unavený. Samoz?ejm?, ?e první co m? napadlo bylo, ?e s tím zajedu do Cagivy a» to tam opraví, kdy? je to nová motorka, ale m?l jsem obavu z toho, ?e by tam taky mohla n?kolik týdn? být, ne? by to n?kdo v?bec ud?lal.
Tak zatím se m?jte moc fajn a doufám, ?e to bylo to jediný negativní, co m? v souvislosti s Canyonem potkalo.