Autor Téma: Na co si dat pozor pri koupi moto?  (Přečteno 11768 krát)

0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma.

Offline jenda

• Sponzor CC 2013
  • Starší člen
  • Pohlaví: Mužské
  • R1 Pyčo!
Re: Na co si dat pozor pri koupi moto?
« Odpověď #15 kdy: Neděle, 07/12/2008, 22:30 »
Tak bohužel cenu Godzi nesrazil ale alespoň mě kluci odradili od koupi tý mr*ky o který jsem si myslel že je to supr máša za supr peníze a ono naopak, ale co však do sezony času dost. Ještě bych chtěl tímto poděkovat Márovi, Ondrovi a Godzimu že si na mě udělali čas a i přes nemalé zdžení prodávajícího vydrželi a horneta skoukli. Jinak jsem se chtěl zeptat zdali by někdo nevěděl jak dostat 25kw do TP motky která má plný výkon, jednalo by se o horneta a jelikož 99% těch co maj 25kw v tp jsou otevřený a zbytečně předražený tak jsem přemýšlel nad tím koupit otevřenou a nechat ji dodatečně přiškrtit, kdyby někdo věděl jak tam ty kw dostat budu vděčný za každou radu. Díky Jenda
Jawa 21, Simson SR50, Cagiva Elefant 125 (trhač asfaltu), MZ 125 SM, Honda CB600 F Hornet, Yamaha YZF R1

Offline Lukasrd169

• Aktivní člen
« Odpověď #16 kdy: Neděle, 07/12/2008, 23:35 »
Jendo zcela jednoduse ... musis dojit na technisckou s hodne naducanou obalkou... kdysi kdyz sem se rozhodaoval mezi Cagivou a Monstrem tak mi jeden chlapek nabizel to zaridit za 7 kapriku..... staci najit nekoho ochotnyho kdo ti to muze prepsat v technicaku  a nestiti se vzit si obalku s nadivkou.
RIVER 500,Ducati MONSTER 900 S ... Nejvíce na živu se cítím tváří tvář smrti.

Offline jenda

• Sponzor CC 2013
  • Starší člen
  • R1 Pyčo!
« Odpověď #17 kdy: Pondělí, 08/12/2008, 11:34 »
Nojo jenže já nikoho takovýho neznám tak proto se ptám.
Jawa 21, Simson SR50, Cagiva Elefant 125 (trhač asfaltu), MZ 125 SM, Honda CB600 F Hornet, Yamaha YZF R1

Offline godzi

• I like Japanland
  • Odborník
    • www.woloupejsiho.nz
« Odpověď #18 kdy: Pondělí, 08/12/2008, 12:11 »
No hele Jendo...to nevim... já todle nikdy nedělal... s tím si hlavu ani lámat nebudu. Jako správně by to mělo mít nějakou omezovací sadu, kterou by ti měl dát výrobce. Tzn. asi bude potřeba nějaký dobrozdání od nějakýho servisu hondy... Zeptej se špatase...jeho fogoš se zná s lidma z hradeckýho Nokamota.
Hayabusa 1,3 MPi

Offline sejrac

• EXVL 23.1
  • Administrator
  • Odborník
    • http://www.sejrac.com
« Odpověď #19 kdy: Pondělí, 08/12/2008, 12:22 »
Dovolim si tvrdit, ze tohle je celkem problem. Tusim, ze zrovna Spatas rikal, ze jak to neni u novy motorky primo z vyroby zapsany do TP, tak uz se to pak neda "legalne" dodelat.
S11 >> J550 >>  S51E >> CC 600 >> MTS 620 D >> SF 848 >>DMhc 659  <<

Offline godzi

• I like Japanland
  • Odborník
    • www.woloupejsiho.nz
« Odpověď #20 kdy: Pondělí, 08/12/2008, 15:13 »
Hmmm...nevim, já mluvil před chvílej s kámošem a ten řikal, že tenhleten problém je jenom s Yamahama. U jinejch značek to problém není. A nevim teda proč by to nemohlo jít, když se daj normálně sehnat sady na omezení výkonu... Nevim...nějak to jít musí... ;D
Hayabusa 1,3 MPi

Offline sejrac

• EXVL 23.1
  • Administrator
  • Odborník
    • http://www.sejrac.com
« Odpověď #21 kdy: Pondělí, 08/12/2008, 15:23 »
Aha, tak to se asi tykalo toho Yamaha.  :P
S11 >> J550 >>  S51E >> CC 600 >> MTS 620 D >> SF 848 >>DMhc 659  <<

Offline jenda

• Sponzor CC 2013
  • Starší člen
  • R1 Pyčo!
« Odpověď #22 kdy: Pondělí, 08/12/2008, 15:58 »
Tak jsem volal do Hondy a tam mi řekli že by se musela měnit ŘJ a to i u karburátoru a jenom ta ŘJ by stála cca 18000kč s čimž jsem jim poděkoval a zavěsil, ale někde jsem čet že horneta v hondě zaškrtěj za 5-6000kč ale už nevim kde myslim že na motorkari.cz a psalo to i víc lidí.

Offline Boris

• Aktivní člen
« Odpověď #23 kdy: Pondělí, 08/12/2008, 19:23 »
Jendo, nechci ti brát iluze, ale nikdy jsem neviděl, že by někdo prodával super motorku za super peníze  ;D Vždycky se o tom jen mluví  8)

Jinak co se týče 25kW tak u mnou propagovaného BMW to jde udělat jedním kovovým restriktorem, práce na cca 15 minut v BMW servisu a v německu k tomu další 2 hodiny na jejich ouřadu a je to...

U nás bych čekal, že ti musí značkovej servis dát potvrzení, že ti namontoval něco, co je homologovaný a výkon to snižuje. Pak bys neměl mít problém se zápisem do techničáku. Takže spíš hledej Honda servis, kterej ti ten papír vydá a za kolik :-)

Jo a zastavil bych se na magistrátu na informacích, tam by měli bejt sdílnější, good luck.
BMW F650 CS '04

Offline godzi

• I like Japanland
  • Odborník
    • www.woloupejsiho.nz
« Odpověď #24 kdy: Úterý, 09/12/2008, 14:14 »
Hele... Prej uprava řídící jednotky... Ty wole... dyt je to normální karburátorovej motor... Tam se na žádný palivový mapy nehraje... Je to jako motor z jawky upravenej o bezkontaktní zapalování... To ti řikala nějaká sekretářka ne? Co já vim, tak se hodí před sání taková podložka, která je do půlky obvodu plná, takže omezuje proud vzduchu. Nevim. Boris má pravdu... Tady se s tím lidi zbytečně serou. 
Prd na to. Kup si nějakou co to má papírově v cajku a máš to.
Hayabusa 1,3 MPi

Offline jenda

• Sponzor CC 2013
  • Starší člen
  • R1 Pyčo!
« Odpověď #25 kdy: Úterý, 09/12/2008, 14:39 »
Jasny ono mi nic jinyho nezbude koupit s 25kw v TP, ale motky s 25kw jsou zbytecne predrazeny tak sem si myslel koupit neskrcenou a nechati uskrtit a tim i usetrit.

Offline godzi

• I like Japanland
  • Odborník
    • www.woloupejsiho.nz
« Odpověď #26 kdy: Úterý, 09/12/2008, 16:35 »
No....to je jasný, jenže ono se na tom jak je vidět ušetřit nedá... Nebo si pak rok počkej a budeš to mít v kupě...  ;)
Hayabusa 1,3 MPi

Offline jenda

• Sponzor CC 2013
  • Starší člen
  • R1 Pyčo!
« Odpověď #27 kdy: Sobota, 13/12/2008, 14:28 »
Tak teďkon mi poslali z NOKAMOTO e-mail ohledně seškrcení toho horneta "Dobrý den,
cena snížení výkonu včetně práce by měla stát do 7000,.Kč.
S pozdravem A.Ramba NOKAMOTO
Takže jsem zase začal velmi vážně uvažovat o tom že koupim neškrcenýho a nechám ho seškrtit  :P

Offline godzi

• I like Japanland
  • Odborník
    • www.woloupejsiho.nz
« Odpověď #28 kdy: Neděle, 14/12/2008, 13:48 »
no vidiš vole
Hayabusa 1,3 MPi

Offline spatas

• YAMAHA FZ6
  • Global Moderator
  • Odborník
« Odpověď #29 kdy: Neděle, 14/12/2008, 14:47 »
Aleše Rambu znam.
Lepší je ztratit sekundu v životě, než- li život v sekundě!!!