nikdy jsem na enduru ani krosce nejezdil.. takže přiznávám, že jsem v tomhle amatér.. ale chatu máme v horách a lesích na slovensku, takže si tam občas udělám výlet na Navigatoru.. a na nějaké velké terény to fakt není svou vahou i hodně nízko uloženým olejovým filtrem, (ten už jsem jednou při sjíždění většího obrubníku rozbil.. :-( nehledě na platové okrytování motoru, které už mám druhé (myslím že stálo kolem 3-4tis) a i to druhé už začíná praskat..
měl jsem obuté poloterénní gumy Michelin T66 a Anakee a na kamanité a lesní cesty s kuframa a spolujezdkyní fajn.. do větších akcí bych se nepouštěl..
a kmotrs má pravdu.. podvozek je stavěný spíše na cestování.. osobně mám zkušenost z jízdy do Chorvatska kdy jsem dojel skupinu polských Hayabusistů apod. supersportů.. měli na bobku atraktivní batůžky, takže jeli max 180km/h a tomuhle tempu Navigator dlouhodobě v pohodě stíhá.. dokonce mi připadne, že plně naložený kočkou na sedadle a 3 kufry se ovládá díky nižšímu těžišti ještě líp na dálnici..