Ahoj Hoši.
Kupil som si na leto motorku snov Grandu 900,lestene rafy, ciernocervena krasavica,moj sen, so zvodnou ritkou a zvukom uspokojujuc moje hudobne sluchovody..ale o tom som nechcel aj ked asi viete o com je rec..
)
Mam taky problem...
Chlapik ktroy mi ju predal objednaval do nej novu gelovu bateriu.. ale ako som sa bol nasledne previest a moto zaparkoval do garaze, tak o par dni som mal vybitu baterku... moto je ako nova (r.v.1999) vsetko ciste, nepadnuta, velmi zachovala, ide hladko, krasne do otacok, motor nema krivy priebeh, na volnobehu vrci krasne , vsetko svieti blika, vravim len jazdit...
ale neviem co "odobera" prud z baterky ked je odstavena.. vypol som aj okruh, tlacitkom pri plyne ale ako pisem o 2-3 dni uz slabo svietila a nesla ani pretocit....baterku som potom nabil a opat sla.. ale po par dnoch vybita...moto ale dobija meral som na volnobehu 12v pri zvysenych otackach 13-14 voltov....je chyba len v baterke? alebo moze byt niekde skrat ? mate s tym skusenost ?
a este par otazok:
aky olej pozuivate do motora,na kolko hustite gumy a ako sam zistim ze treba dat vymenit rozvody,alebo dat nastavit motor ? (aj ked podla mna neni co nastavovat ).. dakujem !
S pozdravom Peto. Bratislava.