Já jsem si to hned ze začátku myslel,že to budeš asi ty.Jen ten nick mě tady nějak na tebe neseděl.Z Brna ..... ? Kdo asi jinej by to mohl být.No jsu zvědavej co to máš zač, za italskou parádu.Na dědině budu během léta dost často.Jak pojedeš okolo,tak zkus brzdy! ;DTak zatím zdar.
( Jak jses ptal na to mazivo na řetěz,tak si kup od Valvolainu sprej v F motu Neslovice.Tady maj snad nejlevnější co se kde prodává.Je to i s tou býlou silikonovou sračkou proti odlítávání při vysokých rachlostech.Maj to za 165Kč tady na netu.Jinak to tam prodávaj za nějakých 185Kč.Řekni mu tam,že na netu je to za 165Kč a on ti to snad za to nechá.Vem si třeba dva kusy.Jinak jsou ty spreje skoro o kilo držší.Já to dávám na Banďoucha a drží to jak přilepený.Tady to je :ohttp://www.f-moto.cz/Eshop/Oleje-a-Maziva/
Nestříkej to na řetěz pokud je na něm bordel (prach,písek,atd.)To ho před tím umyj petrolejem (klasika štětka a petrolej si třeba odchytni do vaničky pod - necháš sednout kal a můžeš ho slít na další užití)Jiný sračkky užij jen doporučený od výrobců řetězů (ty jsou drahý - tak radši petrák).Nedávej na to naftu,benzín,ředidla,atd.to by se ti roztekly ókóžky/x króžky a bylo by po řetězu.
Po umytí řetězu ho nastříkej tím sprejem.Pokud možno v míste,kde je na rozetě a zešikma.Pokud ho není třeba čistit,tak ho promaž po jízdě,když je zahřátej (na rozetě).Maž ho tak asi každých 500km a čisti po 1000km. Vše je dané podmínkama kde budeš jezdit ........... )