Ahoj kamarádi,
dlouho jsem sem nic nepsal (sezonu jsem ukončil hezky 8000km na kontě včetně Alp), ale teď sem nepíšu ani abych si stěžoval, ani aby mě někdo litoval.
Prostě je to tak a pokud to někomu pomůže v tom, že někam půjde včas, i když ho nic nebolí a třeba si tím (tak jako já - doufám) prodlouží život a jeho radosti, tak jsem to nenapsal zbytečně.
Je to jednoduché - mám novinku, bohužel, nemilou - mám rakovinu. Ale bojuju, v říjnu jsem strávil týden ve fakultní nemocnici v Pze, odstranili mi kožní melanom (manželka už mne skoro rok honila, že se jí to moje velké znaménko moc nezdá, ať si dojdu na kožní), za 14dní po operaci výsledky z histologie a zjištění zhoubného nádoru.
Teď jsem v nemocnici znovu, odstranili mi zbytek nádoru a 3 uzliny z třísel (celkem 2 rány, 20 stehů) a za 14dní se zase uvidi, zda pokračování už jen preventivní léčbou a kontroly, nebo jestli se to dostalo dál a čekají mne další operace a progresivní léčba.
Nic nevzdávám, jen trochu přehodnocuji život.
Takže berte to jen jako dobrou radu, nezanedbejte jakýkoliv náznak problémů, sice je většina z vás podstatně mladších, ale prevence se vyplatí, byť se člověku nikam nechte, zvlášť když ho nic nebolí.
A na jaře zas všichni na velkém Cagiva srazu!