Tak já doufám že dorazíte všichni co jste nahlášený a že se alespon sejdeme,někdo sice jen v sobotu,ale alespoň to,vždyťse nás schází čím dál méně což je škoda,jsme dobrá partička lidí neeeee?Ta jak jsem avizoval v pátek budu na kempu od cca 16 hodin čekat.Kdo přijede dříve dejte mi prosím vědět abych to nahlásil.Je to kemp Čermák ve Sloupě v Moravském Krasu.Cedule budou rozmístěny po Sloupě s nápisem CAGIVA a šipka pod ní kam se má jet.Když tak je to když pojedete od Boskovic první odbočka v levo a pak za mostem doprava a jsou to první chatičky nad hřištěm.Kdo pojede od Blanska tak ve Sloupě na křižovatce do leva kolem kostela pořád po hlavní a je to poslední odbočka v pravo před cedulí Relaxa-sloupske koupadlo.Až dojede tak později následuje večerě a seznam dalších kroků.Jo je slíbená aparatura na pátek tak si dovezte písně vašeho srdce nejbližší,nejlépe na cd.Sobota se vyráží už v 10 hodin dopoledne ale lepší by bylo tak za 10min10.Pro ty co dojedou v sobotu těch se to hlavně tíká at si přivstanou bude opravdu na co se dívat.To je pro začátek myslím vše.Počasí se umoudří nebojte se jsem pozitivní člověk.Mé tel.číslo je 604316263.Franta