Autor Téma: Zapsani motocyklu do evidence (problem)  (Přečteno 1241 krát)

0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma.

Offline sejrac

• EXVL 23.1
  • Administrator
  • Odborník
  • Pohlaví: Mužské
    • http://www.sejrac.com
Zapsani motocyklu do evidence (problem)
« kdy: Pátek, 27/05/2005, 12:18 »
Presunuto z jineho tematu.

Citace: Jimbo
Mam na ramu vyrazeny cislo a s oznacenim 3G a na motoru je 2G, na evidencce me vydali protokol o tom ze to nevyhovuje a oni me ted muj stroj nechcou na magistratu napsat na me!!!:mad: A tvrdijou ze je tam menenej motor, coz je uplna blbost. Ja si myslim ze byli kreteni na te evidencce,pac se cislo motoru vubec nemusi uvadet...jestli víte co a jak tak prosím poradte. Dikec!!!
Citace: Mikusak
To ti bohužel neporadím co s tím, ale je to tak že ?íslo motoru se fakt nepíše a ani je nezajímá. Potíž je v tom, že ty m?žeš m?nit motor jak chceš, ale jen za motor STEJNÉHO typu. To je práv? tv?j problém, že ti nesedí ne ?íslo, ale typ. Já myslím, že ti bohužel nezbývá než to vrátit prodejci...Snad by to šlo legalizovat tak, že bys musel žádat o povolení k p?estavb? a pak o nové schválení tech. zp?sobilosti. I když to vypadá, že se n?kdo jen upsal. Stálo by to ale ur?it? dost pen?z a b?hání. Já bych to hodil na hlavu tomu co ti to prodal. hodn? št?ští-asi jsem t? nepot?šil.
Citace: Mikusak
No jasn?, ?íslo motoru m?žeš nechat vymazat z papír?,ale zde se jedná o to, že mu nesouhlasí typ motoru. A to je pr?ser...Oni to ú?edníci budou brát jako nepovolenou p?estavbu.
No jo, ale je to proste nemozny aby ten motor byl vymenenej, ted to resim s tim borcem co sem to od neho koupil a taky nechape, jako urcite si reknete ze me natahl a zatajuje me ze je tam menenej motor, ale ja sem mu dal zatim pulku penez, takze o to musi mit zajem taky. Psal sem havikovy a ten tam sice mame 3G jak ma byt ale zase pro zmenu on ma petikilo jen papirove...takze su fakt z toho vul. Je v tom peknej bordel bych rekl. Zajimalo by me jestli  to 2G na tom mototru znamena opravdu ze je to sestikilo, treba to znamena uplne neco jinyho..zkusil sem poslat mail na cagivu do prahy a optat se tak pak uvidim co me napisou...:(
Citace: roebuck
To Jimbo: Ptal jsem se zprost?edkovan? na dopravce v Židlochovicích a ?íkají - podle homologace se sem dováží jen 2 typy ozna?ené H1 pro 500 a G2 pro 600 - ?íslo rámu s tím nemá nic spole?ného. Tak jak píšeš - tento typ motoru není do ?R dovážen, a proto Ti ho nezapíší d?íve, než si seženeš od tzv. akreditora, kterým je CAGIVA Pha s.r.o. potvrzení o tom, že Tv?j motor je pro Rivera p?ípustný a m?že se v n?m používat (tj. je homologován nebo tak n?co). S tím potvrzením tam zajdeš, a m?lo by to fungovat.  Tel. na akreditora je 220 513 578 nebo 220 518 379.
Hodn? št?stí. r
Diky roebucku za ty cisla a za radu. Ja sem psal email do cagivy Praha a tam sem se dozvedel super vec, ze sou na evinecce kokoti a vubec tomu nerozumijou. V TP i na ramu  ma byt 3G, coz mam a na motoru ma byt 2G,coz taky mam. Takze neni co resit. Ted jim to jen omlatim na evidencce o hlavu a uvidim co se bude dit dal. Ale doufam ze to do toho 18-tyho stihnu vyridit. Hafo se na ten sraz tesiiiiim a nechcu si ho nechat ujit... Kluci fakt dikec za rady. Zatim se mejte Jimbo
S11 >> J550 >>  S51E >> CC 600 >> MTS 620 D >> SF 848 >>DMhc 659  <<

Hávik

• Host
Zapsani motocyklu do evidence (problem)
« Odpověď #1 kdy: Pondělí, 30/05/2005, 17:51 »
Práv? jsem kupoval auto a ?íslo motoru se neuvádí jelikož je považován za náhradní díl a je to i podle zákona...