Domů
Nápověda
Vyhledávání
Přihlásit
Registrovat
Vítejte
Host
. Prosím
přihlašte se
nebo
zaregistrujte
.
Cagiva Club forum
»
CAGIVA
»
Ostatni modely
»
Téma:
P?id?ený píst
« předchozí
další »
Tisk
Stran: [
1
]
Dolů
Autor
Téma: P?id?ený píst (Přečteno 1729 krát)
0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma.
Guest
Host
P?id?ený píst
«
kdy:
Pátek, 04/07/2003, 20:26 »
Jel sem a najednou se mi bloklo kolo-pravd?podobn? p?id?enej píst,mazání je OK.M??e mi n?kdo poradit ?ím by to mohlo být a pop? jestli se to m??e zopakovat?(mám Cagivu Tamanaco)Mohl by mi n?kdo poslat informace o tomto modelu?
IP zaznamenána
roebuck
Starší člen
P?id?ený píst
«
Odpověď #1 kdy:
Pondělí, 07/07/2003, 12:17 »
Trochu popi?, jak se to kolo zablokovalo - tipnul bych, ?e p?i zad?ení pístu okam?it? zhasne motor a to kolo lze snadno odblokovat zmá?knutím spojky. Pokud motor b??í a zablokuje se kolo, spojka by m?la nebo mohla prokluzovat a závada by byla jinde.
Jakou to má vzadu brzdu (buben,kotou??).
Zkus to dát na n?jaký stojan, vymontuj sví?ku, za?a? nejvy??í p?evodový stupe? a otá?ej ru?n? zadnim kolem.Pokud usly?í? takový mlaskavý zvuk, tak by píst mohl být v po?ádku.P?ípadný zachrast?ní m??ou být klidn? ventily (je li to ?ty?takt). Já toti? o TANMANACU nevím nic.
Asi nejlep?í rada je vlízt do motoshopu (nejlépe tam kde mají i servis) a prost? se zeptat.
M?j se a dej v?d?t jak to dopadlo.
IP zaznamenána
Guest
Host
P?id?ený píst
«
Odpověď #2 kdy:
Čtvrtek, 10/07/2003, 13:11 »
Zdar, vzadu to má kotou?, 125-ka, 17,5kW, dvoutakt, u? se mi to poda?ilo rozchodit, ale nemám jistotu, ?e se to stane znova mam na dalsi tyden domluvenou prohlídku, tak?e uvidím
IP zaznamenána
Tisk
Stran: [
1
]
« předchozí
další »
Cagiva Club forum
»
CAGIVA
»
Ostatni modely