Autor Téma: Tlumice  (Přečteno 5293 krát)

0 uživatelů a 3 Hostů prohlíží toto téma.

Offline rimmer

• Člen CC
  • Starší člen
  • Pohlaví: Mužské
Tlumice
« kdy: Úterý, 12/07/2005, 19:23 »
Ahoj,vcera sem si vsim ze je umastena leva pistlice tlumice,tak sem to otrel,dneska sem se projel a zase je to trochu mastny.Na pravy strane je to suchy.Moto ma najeto jenom 6500 a je z roku 2003.Puvodni majitel byl 55 letej pan co jezdil rozhodne jenom na silnici.A ja sem zatim najel jenom kousek.Muze to bejt jenom tim ze ten krouzek co ten olej stira je preba nejak poskozenej?Aaaaa nechci kupovat tlumic.Jo a jeste neco,ta tyc je naprosto hladka,neposkozena,cista.
Nerikejte ze mi neporadite :(
Edit: Po neúspěšných studiích na VŠ sem si hned po nastoupení do práce koupil Suzuki Freewind 650 (vypadá jako Canyon).
Zavítal jsem sem, protože až začnu přemýšlet o něčem jiném, budu koukat hlavně po Gran Canyonu. Ducati Desmo má prostě charisma.

Offline Mikusak

• Honda CBF 1000s
  • Aktivní člen
Tlumice
« Odpověď #1 kdy: Sobota, 16/07/2005, 08:01 »
Pravd?podobn? je to jen ten t?snící element. Nechat vym?nit.
A všechno je jinak... Mik.

Offline Ice

• Odborník
    • motogang
Tlumice
« Odpověď #2 kdy: Sobota, 16/07/2005, 08:05 »
Taky bych vid?l problém v t?sn?ní...
Suzuki Bandit 1250 SA r.v. 08, Jawa 350 r.v. 66, dříve Cagiva Canyon 500 r.v. 2000 (vzpomínám v dobrém)

Offline rimmer

• Člen CC
  • Starší člen
Tlumice
« Odpověď #3 kdy: Pondělí, 18/07/2005, 15:31 »
Tak jsem byl neska v motorobert,tam mi rekli ze to je guferem,a ze druhovyroba stoji 350Kc za 2 kusy.Prej je potreba vymenit olej..cca 300 Kc,a prace neco kolem 500 kc.to mame neco pres tisicovku.
Edit: Po neúspěšných studiích na VŠ sem si hned po nastoupení do práce koupil Suzuki Freewind 650 (vypadá jako Canyon).
Zavítal jsem sem, protože až začnu přemýšlet o něčem jiném, budu koukat hlavně po Gran Canyonu. Ducati Desmo má prostě charisma.

Offline godzi

• I like Japanland
  • Odborník
    • www.woloupejsiho.nz
Tlumice
« Odpověď #4 kdy: Pondělí, 18/07/2005, 16:26 »
Koukám ta tvoje mašina je docela spolehlivej stroj, co?
Hayabusa 1,3 MPi

Offline rimmer

• Člen CC
  • Starší člen
Tlumice
« Odpověď #5 kdy: Pondělí, 18/07/2005, 18:07 »
Ale jo,to ze se predrelo lanko,to se proste stane.A ze se opotrebovalo gufero,no nasere to ale co se da delat.Hlavne ze to startuje,jede,brzdi atd.Tohle sou takovy maly investice.Do Jawy 175 sem cpal taky docela dost penez,ikdyz byly dily podstatne levnejsi. ;)

Offline spatas

• YAMAHA FZ6
  • Global Moderator
  • Odborník
Tlumice
« Odpověď #6 kdy: Pátek, 22/07/2005, 21:54 »
nebud blbej a udelej si to sam akorat si kup ty dili na to
Lepší je ztratit sekundu v životě, než- li život v sekundě!!!

Offline rimmer

• Člen CC
  • Starší člen
Tlumice
« Odpověď #7 kdy: Sobota, 23/07/2005, 09:30 »
Nevim nevim,blbej nejsem ale rozebirat celej predek motorky kvuli 400kc za praci ve znackovym servisu.Nejsem zadnej bohac,ale nejsem taky skrblik.Jeste uvidime.

Guest

• Host
Tlumice
« Odpověď #8 kdy: Sobota, 23/07/2005, 18:31 »
jde spis o to ze bude vedet cos tim vazne je a budes mit prehled nejak neverim servisum

Offline rimmer

• Člen CC
  • Starší člen
Tlumice
« Odpověď #9 kdy: Neděle, 24/07/2005, 14:41 »
Oni mi to prej udelaji na pockani,takze se na ne budu koukat.To mi zakazat nemuzou.Sou tam docela pohodovy chlapi,kdyz sem se tam byl zeptat kolik to bude stat,tak mi rekli ze budou mit cas az za chvili.Tak sem si tam prochazel dilnu a koukal sem se jak tam neco delaji.

Offline rimmer

• Člen CC
  • Starší člen
Tlumice
« Odpověď #10 kdy: Úterý, 16/08/2005, 16:34 »
Tak je Riverik v servisu.Sada simeringu stala 320 kc.Olej litrovka nejakyho Shallu 295kc,a prace (to uvidim ve ctvrtek)

Hávik

• Host
Tlumice
« Odpověď #11 kdy: Středa, 17/08/2005, 21:36 »
Zdravím T? Rimmre asi ti trošku zkazím náladu m?l jsem ten samý problém prve mi tekl jen levý pak pravý.... vým?na gufer pomohla na 300km nechal jsem to v servisu rozebrat vym?nit celý vnit?ek tlumi?e 6500,-- pomohlo na 1000km byl jsem nep?í?etnej tak jsem šel reklamovat ?ekal jsem na motorku m?síc a pak mi ?ekl že jsou od?ený vydle v?? mi že to okem v?bec nepoznáš musíš je vyndat a podívat se po sv?tle... Další blbou zprávu mi ?ekli profesionálové kte?í mi nanášely nový povch na vydlice
( jo Kupoval jsem motorku novou takže vím že tlumi? nikdy nedostal ani trošku zabrat!!) na rivrech našeho ro?níku není Tvrdochrom jak by m?l být ale jen oby?ejný chrom který se prost? ?asem od?e a tlumi?e holt te?ou... nechal jsem celé trupky zbrousit nanést tvrdochrom a sleštit a hle problém je pry? a už jedu 3000Km bez poškození... asi jsem t? moc nepot?šil ale doufám že to máš jen Guferama...

Offline Mikusak

• Honda CBF 1000s
  • Aktivní člen
Tlumice
« Odpověď #12 kdy: Čtvrtek, 18/08/2005, 07:03 »
No to je neuv??itelný story... Ty Italové jsou fakt paka.
A všechno je jinak... Mik.

Offline Oldin

• Sponzor CC 2013
  • Aktivní člen
  • změna je život :-) !
Tlumice
« Odpověď #13 kdy: Čtvrtek, 18/08/2005, 07:20 »
To tedy je ... Hlavn? doufám, že nás to ne?eká na Ka?onkách. Setkal jste se s tím už n?kdo ?
OLDIN: CC 500, Suzuki DL-650 V-Strom/'07, Suzuki DL-1000 V-Strom/'07, BMW R 1200 RT/'07, BMW R 1200 RT-LC/'14, Honda 500CX Rebel/'17 a nově 2019: Honda NC 750X + Honda 250 CRF-L

Offline sejrac

• EXVL 23.1
  • Administrator
  • Odborník
    • http://www.sejrac.com
Tlumice
« Odpověď #14 kdy: Čtvrtek, 18/08/2005, 07:31 »
No ja jsem se s tim na Canyonoj setkal. Ve 45tis. km me zacala saknout leva vidlice. Vyresil jsem to tak, ze jsem to neresil. Takze nevim, kde byl roblem.
S11 >> J550 >>  S51E >> CC 600 >> MTS 620 D >> SF 848 >>DMhc 659  <<