Ahoj kluci,
díky za odezvu na moje rozhodnutí. Dneska jsem se vrátil ze svatební cesty s mojím novým Alpíkem. Musel jsem si na to totiž vzít dva dny dovolenou a tak spolu s tím svátkem jsme spolu strávili p?t dní. To bych ani nebyl já, kdyby polovina z toho nepropršela. Ale i tak to byla paráda. K dotaz?m. Alpíka jsem koupil z druhé ruky, najetu 3200 km, do provozu kv?ten 2005. Sleva z kupní ceny : akceptovatelná. Jinak v tuto dobu jsou n?jaký k mání za 199 900,- což je docela dobrá "price". Pocitov? : na rozdíl od Kanonka máš pocit, že ta motorka má místo spalovacího motoru elektomotor. Trochu podto?íš, neškube to s tebou, p?idáš plyn, celkem jedno kolik je na otá?kom?ru a ono t? to vytáhne jako nic. kapotáž : ve stot?iceti se ti jen tak poklepává pásek od p?ilby. Ale abych vyslovil souhlas s Chozém, Ka?onek je o n??em jiném a v každém p?ípad? má velké kouzlo a to kouzlo ve m? z?stane nadlouho. Oldine, rád t? na p?íští Cagiva Trefen nechám ud?lat kole?ko, abys m?l srování do ?eho jít. Já jsem to absolvoval na Hondích otev?ených dnech a myslel jsem že z n?j neslezu. Jinak se m?jte, jen co po?ídím n?jaké foto, dám ho k dispozici. B?e?a