No ja mam s Pavelkou smisene zkusenosti. No kazdemu se nekdy neco nepovede. Daval jsme tam motorku s tim, ze me to nedobiji a na vymenu retezovky. Dopadlo to tak, ze me to stalo celkem dost penez a vysledek desivy. Vymenily akumulator a prej se podival i na kabelaz a ze je to vsechno v cajku, ale houno. Porad me baterka klekala. No tak jsem neresil zadnou reklamaci, ale podival sena to sam. Prolezl jsem kabelaz a ejhle, uhnily draty vzadu u regulatrou napeti. Kdyby se na to podival, musel by to najit. Rekl jsem jim at se na to podivaji, kdyz uz to tam bylo, jinak bych to neresil. No a retez me po 100km praskl, mel jsem stesti ze jsem se nerozsekal. Byla to zrejme vada materialu, ale stejne si clovek uz udela obrazek. Od te doby co muzu udelam si sam, pac je to nejlevnejsi a vzdy vim na cem jezdim a co jsme si tam kde popripade posr... Ted na novy masine uz to tak lehky nebude, pac se v tom vrtat nemuzu a musim verit servsu. No o tom bych se taky mohl rozpovidat, spokojeny taky nejsem, ale to je uplne neco jineho.
Jinak zase zpet k tematu, dobry motoservis neznam, bohuzel.