Ahoj kluci, tak jsem cht?l založit téma, jak jsem dojezdil a ono tu už podobné ?erstv? je.
V?era jsem po vým?n? p?edních brzdových desti?ek a ne úpln? nejlepším odvzdušn?ní ve?er jen tak kolem garáže zkoušel, jak to brzdí (nic moc, t?eba ješt? odvzdušnit)
No a potm? p?ed garáží (asi 15km/h) jsem vzal na tráv? (kterou jsem nevid?l a mezitím zvlhla) za p?edek a on se zrovna dob?e chytil.
Bum, rána a už jsme leželi, já dole a ona na m?, pravá noha p?imá?klá pod ní. První pocity - zlámaná noha (to bych p?ežil) a popraskané plasty (to bych nep?ežil).
N?jak se mi povedlo vysoukat a zvednout.
Škody - vyvrácené závaží?ko - ohnutý šroub, p?eražená pá?ka brzdy, lehce škráblý kufr, kapotáži NIC!
Já velká bolest v kotníku a vyvrácený palec, ale hejbalo se to.
Náprava škod - jo, taky byly vyto?ené kolo proti ?ídítk?m, lekl jsem se, že ohnuté vidle, ale šlo to srovnat, tak tomu snad nic není (co vy na to?)
pá?ku jsem m?l starou od?enou, vym?nil a srovnal zrcátko, závaží?ko zatím dal staré.
Já - z garáže jsem se dopajdal, ale v noci jsem nespal a vypadalo to na nemocnici, byl jsem rozhodnut. Ráno to bylo o n?co lepší, tak jsem se rozhodl, že to kousnu, protože bych nerad p?išel o zakon?ovací vyjíž?ku v sobotu.
Sice bychom s Godzim mohli d?lat spole?n? Meresjeva - on má tuším levou nohu, já pravou, ale když to jen trochu p?jde a nebude se nikde moc chodit, tak pojedu. Abych to ov??il, tak jsem ráno do práce jel na Ka?once, noha sešn?rovaná v bot? sice bolela, ale šlo to, i když teplota byla od 6ti do 4 st.
Takže pánové, vím, že je to ostuda, takhle blb? se jen vlastní blbostí vymáznout, ale t?eba to bude pro n?koho varování.