Autor Téma: Akci?ka na Léto 2oo6  (Přečteno 53498 krát)

0 uživatelů a 3 Hostů prohlíží toto téma.

Offline spatas

• YAMAHA FZ6
  • Global Moderator
  • Odborník
  • Pohlaví: Mužské
Akci?ka na Léto 2oo6
« Odpověď #315 kdy: Úterý, 18/04/2006, 15:20 »
Ja se necetrim jen me to sere nic vic.
Lepší je ztratit sekundu v životě, než- li život v sekundě!!!

Offline sejrac

• EXVL 23.1
  • Administrator
  • Odborník
    • http://www.sejrac.com
Akci?ka na Léto 2oo6
« Odpověď #316 kdy: Úterý, 18/04/2006, 19:54 »
Snad byste se nehadali. Kua!
S11 >> J550 >>  S51E >> CC 600 >> MTS 620 D >> SF 848 >>DMhc 659  <<

Offline Choze

• Aktivní člen
Akci?ka na Léto 2oo6
« Odpověď #317 kdy: Úterý, 18/04/2006, 19:54 »
Kliiiiiiiiiiiddddddd Špa?as
Yamaha FZ6S-S2 2007  45 200km (Canyon 500 '99 44 400km prodáno duben 2007)

Offline Mikusak

• Honda CBF 1000s
  • Aktivní člen
Akci?ka na Léto 2oo6
« Odpověď #318 kdy: Úterý, 18/04/2006, 20:06 »
Já bych byl pro jednotnou zálohu. Sere m?, že ty prachy sta?ej oto?it a zhodnotit. Navíc to m?žou prodat znovu a na nás se vysrat. Pokud se odhlasuje celá platba, do kdy to chceš?
A všechno je jinak... Mik.

Offline Mára 1100XXSuperBlackbird

• Starší člen
Akci?ka na Léto 2oo6
« Odpověď #319 kdy: Úterý, 18/04/2006, 21:46 »
Pánové já se opravdu nesta?ím divit ,n?kdo to za?ídí, má s tím spousty starostí a vy máte jen zaplatit a d?láte z toho strašný problém?!:(
Si zkuste podobnou akci zrealizovat sami a uvidíte, až vám dvacet rádoby p?átel naslibuje, že p?ijede na ten vysn?ný sraz a najednou má kde kdo n?jakou lepší super akci na které nesmí chyb?t a vy v tom máte svoje prachy.
Na netu je každý hrdina ale realita je v skutku jiná že?????
Kdo chce p?ijet toho žádná záloha nerozhodí:cool:
Každému co si zaslouží :-) Yamaha FZR 1000 ,Honda Varadero 1000 XL ,Honda 1100XX Superblackbird

Offline Mára 1100XXSuperBlackbird

• Starší člen
Akci?ka na Léto 2oo6
« Odpověď #320 kdy: Úterý, 18/04/2006, 21:49 »
Citace: Darkness
Co je na tom za složitý po?ítání? Každý dá stejnou zálohu a stejný doplatek. Argumenty typu "alespo? vás to donutí" bych vážn? vypustil. Mohlo by to dost lidí odradit a to v?etn? m?. M?že se mi kdykoli stát, že na víkend prost? budu muset do práce a ur?it? v tom nejsem sám. Jo a p?ed?íslí ú?tu ur?it? není 0800 ;-)
Tak si vezmi stan a nemusíš nic platit!
Každému co si zaslouží :-) Yamaha FZR 1000 ,Honda Varadero 1000 XL ,Honda 1100XX Superblackbird

Offline Paolo

• Starší člen
Akci?ka na Léto 2oo6
« Odpověď #321 kdy: Úterý, 18/04/2006, 22:45 »
Takže to m?žu poslat, nebo se ješt? ?eká na n?jaké hlasování? Takove ty názory, jakože to tam m?žou zkasírovat a znovu prodat n?komu jinému, z toho bych strach nem?l. Vždy´t tam p?ijedeme a já myslím, že bychjom jim to vysv?tlili na míst?, že se to tak ned?lá a ud?lali si táborá?ek z n?které z chatek a nebo n?co na ten zp?sob.:/   Nejhorší smrt je z vyplašení!
Suzuki DL 650 V-Strom, dříve Cagiva Canyon 500
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože může přijít blb, který neví, že to nejde a udělá to.

Offline Darkness

• Sponzor CC 2013
  • Aktivní člen
Akci?ka na Léto 2oo6
« Odpověď #322 kdy: Středa, 19/04/2006, 06:58 »
Citace: Mára Varadero
Pánové já se opravdu nesta?ím divit ,n?kdo to za?ídí, má s tím spousty starostí a vy máte jen zaplatit a d?láte z toho strašný problém?!:(
Si zkuste podobnou akci zrealizovat sami a uvidíte, až vám dvacet rádoby p?átel naslibuje, že p?ijede na ten vysn?ný sraz a najednou má kde kdo n?jakou lepší super akci na které nesmí chyb?t a vy v tom máte svoje prachy.
Ano máš pravdu. *Záloha* nikoho nerozhodí a kdyby sis po?ádn? p?e?etl m?j p?ísp?vek, zjistíš, že to je p?esn? to, o ?em mluvím. Rozhazuje m?, že mám platit celou ?ástku p?edem. Nikdo v tom nebude mít svoje prachy, nebo? Spa?as m?že zaplatit pouze zálohu. Nevidím d?vod pro? jim to cpát celé. A co se tý?e ú?asti na akcích - já jezadím vcelku pravideln?, ale tebe jsem myslím ješt? nepotkal ;) Je prost? bohužel možné, že se mi volný víkend stane pracovním a nic s tím nenad?lám. To je holt kapitalismus a jeho stinná stránka. Spa?ase si za organizaci všichni vážíme a máme ho za to rádi :D Už to nechci dále moc rozebírat - p?izp?sobím se davu. Pokud by p?ecijenom n?kdo m?l tu pot?ebu, prosím na ICQ, a? tu neni zaplácané forum hádkama :)
Suzuki DL 650 V-STROM (Týna :) )
bejvalky: Kawasaki ZZR 600, Cagiva Canyon 500, Jawa 350-634, Jawa 350-639, Simson S51 enduro, Gilera skutr

Offline spatas

• YAMAHA FZ6
  • Global Moderator
  • Odborník
Akci?ka na Léto 2oo6
« Odpověď #323 kdy: Středa, 19/04/2006, 07:02 »
Zdravim panove nejak to odhlasujte a dejte mi vedet chtel sem usetrit za prevody atd stejnak se to bude platit ale je mi to jedno.

Offline Maila

• Starší člen
Akci?ka na Léto 2oo6
« Odpověď #324 kdy: Středa, 19/04/2006, 09:13 »
Koukám Špa?as že jsi na m? v tom výpisu kdo p?ijede zapom?l. Tak já to alespo? m?žu zm?nit (za?ínám mít špatné tušení že mi to možná nevyjde, ale ud?lám všechno proto abych se tam nakonec dostal). Já + stan bez motokár
Cagiva Canyon 500, Lucky Explorer

Offline Mikusak

• Honda CBF 1000s
  • Aktivní člen
Akci?ka na Léto 2oo6
« Odpověď #325 kdy: Středa, 19/04/2006, 09:17 »
Citace: Mára Varadero
Já jsem již n?co podobného organizoval, ale o tvojí akci jsem n?jak neslyšel. Jist? nám to brzo ukážeš... Ješt? máme volný podzimní termín!

Offline spatas

• YAMAHA FZ6
  • Global Moderator
  • Odborník
Akci?ka na Léto 2oo6
« Odpověď #326 kdy: Středa, 19/04/2006, 10:12 »
Maila ve vypisu jsou pouze lidi co chteli chatku ten vypis je ciste kuli placeni chatek nic vic nic min.

Mikusak: Mára ma le pravdua  to ze nebyl nazadne akci preci nic neznamena a preci s enebudeme hadat kuli takove blbosti ne?

Offline Mikusak

• Honda CBF 1000s
  • Aktivní člen
Akci?ka na Léto 2oo6
« Odpověď #327 kdy: Středa, 19/04/2006, 12:41 »
Pouze konstatuji, že já na rozdíl od n?j vím, jak špatn? se COKOLIV v tomto clubu organizuje...

A ten poprázdinový (podzimní) termín je opravdu volný. Bylo by pot?eba, aby si to n?kdo vzal na starost!

Jo mimochodem, již jsem poslal prachy. Dej jim ale jen zálohu, i když to máš ode mne vše.

Offline spatas

• YAMAHA FZ6
  • Global Moderator
  • Odborník
Akci?ka na Léto 2oo6
« Odpověď #328 kdy: Středa, 19/04/2006, 14:34 »
Dobra púoslete vsichchni celoucastku ja si to dam doma stranou a zbytek jim doplatim az na míste.

Offline Džony

• Sponzor CC 2013
  • Starší člen
Akci?ka na Léto 2oo6
« Odpověď #329 kdy: Středa, 19/04/2006, 21:46 »
ahoj kluci
Spatas poslano 119 Džony
Už se t?šim hlavn? aby se povedlo po?así
m?jte se