Pánové já se opravdu nesta?ím divit ,n?kdo to za?ídí, má s tím spousty starostí a vy máte jen zaplatit a d?láte z toho strašný problém?!:(
Si zkuste podobnou akci zrealizovat sami a uvidíte, až vám dvacet rádoby p?átel naslibuje, že p?ijede na ten vysn?ný sraz a najednou má kde kdo n?jakou lepší super akci na které nesmí chyb?t a vy v tom máte svoje prachy.
Na netu je každý hrdina ale realita je v skutku jiná že??
Kdo chce p?ijet toho žádná záloha nerozhodí:cool:
Ano máš pravdu. *Záloha* nikoho nerozhodí a kdyby sis po?ádn? p?e?etl m?j p?ísp?vek, zjistíš, že to je p?esn? to, o ?em mluvím. Rozhazuje m?, že mám platit celou ?ástku p?edem. Nikdo v tom nebude mít svoje prachy, nebo? Spa?as m?že zaplatit pouze zálohu. Nevidím d?vod pro? jim to cpát celé. A co se tý?e ú?asti na akcích - já jezadím vcelku pravideln?, ale tebe jsem myslím ješt? nepotkal
Je prost? bohužel možné, že se mi volný víkend stane pracovním a nic s tím nenad?lám. To je holt kapitalismus a jeho stinná stránka. Spa?ase si za organizaci všichni vážíme a máme ho za to rádi
Už to nechci dále moc rozebírat - p?izp?sobím se davu. Pokud by p?ecijenom n?kdo m?l tu pot?ebu, prosím na ICQ, a? tu neni zaplácané forum hádkama