N?kte?í stále nerozlišují Cclub a forum. Kdo chce forum ?íst, m?že p?ijít jako host, chce-li víc, m?že se zaregistrovat a psát. ?lenství v klubu je trochu n?co jiného, ten po?ádá akce, drží (díky Sejra?ovu úsilí) tyto stránky a stará se i o forum. A pat?it by tam m?l každý, kdo m?l, ?i má Cagivu a n?jakým zp?sobem o sob? alespo? trochu dává v?d?t.
A nap?. takový Džony je takový ?len, by? ješt? není aktivní (taky jsem p?ed rokem za?ínal) a proto dnes dostal mail, zda chce dále setrvat v klubu CC a sta?í jediné kliknutí na tla?ítko odpov?d?t a je to. A nevadí, že v za?átku nemá žádnou vlastní aktivitu, jen pozoruje d?ní.
TO Džony: píšeš, že s mašinou od léta nemáš žádné zkušenosti, které bys mohl sd?lovat. To je jasné, ale m?žeš mít dotazy, t?eba i jednoduché, každý jsme za?ínal. Zkraje jsem sem vstupoval rozpa?it?, s naivními dotazy, ale vždy na n? n?kdo zareagoval a nikdo se mnou nejednal povýšen?. A když se mi pošt?stilo ud?lat si ?as a s n?kterými se potkat, p?ijali m? mezi sebe naprosto bez problém?.
sorry hoši, n?jak moc jsem se poránu rozpovídal