no, jelikož mám oble?ení z k?že si z textilu, tak to mohu posoudit celkem objektivn?.
Pokud jde o textil: je lacin?jší, nemusíš se bát v n?m zmoknout (pokud teda nemáš n?jakej aušus), v?tšina bund má i n?jakou termovložku, takže v tom m?žeš jezdit i v zim?. Lešpí je taky údržba. Nevýhoda je, že když nemá takový ty ztahovací elementy, tak p?i v?tší rychlosti se ti stane, že za?ne profukovat a plápolat, nebo jiným zp?sobem m?nit tvar na t?lu.
No a ke k?ži asi tohle: je sice dražší, ale p?i pádu ti zaru?í stoprocentn? vyšší míru ochrany p?ed prod?ením, než sebelepší textilka. Je vhodn?jší spíš na rychlejší motorky, ale d?laj se už i text. bundy s koženejma ramenama a r?kávama. Když v k?ži zmokneš, tak se ti m?že stát, že ti obarví vstvy oble?ení. Musíš se o ni trochu víc starat (mazat voskem, nebo podobnejma sajrajtama).
To je asi tak fšechno. jestli chceš k?ži, tak zkus
www.padana.cz , ceny jsou dost nízký. N?kdo ?íká že je to ksindl, ale já jsem v ní odjezdil sezonu, a je furt jako nová. Má chráni?e jaký má mít a to je hlavní. Komple bunda i kalhoty m? stál necelejch 7 tisíc, a to je fakt super cena. Je to hov?zina, takže nemám vý?itky, že kv?li m? zamordovali n?jakýho klokana.