Autor Téma: Šílená spot?eba  (Přečteno 18257 krát)

0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma.

Offline godzi

• I like Japanland
  • Odborník
  • Pohlaví: Mužské
    • www.woloupejsiho.nz
Šílená spot?eba
« Odpověď #30 kdy: Pátek, 14/04/2006, 23:49 »
hm, nejv?tší vada je ve zna?ce CAGIVA :)
Hayabusa 1,3 MPi

Offline rimmer

• Člen CC
  • Starší člen
Šílená spot?eba
« Odpověď #31 kdy: Sobota, 15/04/2006, 09:34 »
Citace: godzi
hm, nejv?tší vada je ve zna?ce CAGIVA :)
Jsem s Cagivou spokojenej. Jedinej problém je,že když je n?co pot?eba ud?lat nebo koupit, a ?ekne ?lovek sl?vko Cagiva tak dávaji všichni ruce pry?. Jedinnej servis kolem je Vám známej v Brandýsku u Kladna. Kde sou docela drahý. No ale to asi všude.
Edit: Po neúspěšných studiích na VŠ sem si hned po nastoupení do práce koupil Suzuki Freewind 650 (vypadá jako Canyon).
Zavítal jsem sem, protože až začnu přemýšlet o něčem jiném, budu koukat hlavně po Gran Canyonu. Ducati Desmo má prostě charisma.

Offline Bida

• Sponzor CC 2013
  • Pokročilý
Šílená spot?eba
« Odpověď #32 kdy: Sobota, 15/04/2006, 10:47 »
Ahoj Godzi.
Když ?tu Tvoje p?ísp?vky, a pozoruji Tvoji averzi na zna?ku CAGIVA , tak se Ti divím ,že ješt? jsi po?ád v klubu,který nese také jméno CAGIVA. Copak CAGIVA znamená jenom to špatné?

Bí?a

Offline Choze

• Aktivní člen
Šílená spot?eba
« Odpověď #33 kdy: Sobota, 15/04/2006, 17:02 »
Cagiva je zna?ka motorky, která je spolehlivá, když se o ní ?lov?k stará a pe?uje o ni. Musí se hý?kat jako ženská, pak s ní nejsou problémy :)
Yamaha FZ6S-S2 2007  45 200km (Canyon 500 '99 44 400km prodáno duben 2007)

Hávik

• Host
Šílená spot?eba
« Odpověď #34 kdy: Sobota, 15/04/2006, 18:30 »
Ahoj rimmere tak jsem ti to zm??il u vého Rivra a p?i neekonomické jízd? jsem jel za necelých 7 litr? takže ta tvá spot?eba je bu? špatn? vypo?ítaná nebo to máš pr?tokový oh?íva?... :-)

Offline rimmer

• Člen CC
  • Starší člen
Šílená spot?eba
« Odpověď #35 kdy: Neděle, 16/04/2006, 09:27 »
Citace: Hávik
Ahoj rimmere tak jsem ti to zm??il u vého Rivra a p?i neekonomické jízd? jsem jel za necelých 7 litr? takže ta tvá spot?eba je bu? špatn? vypo?ítaná nebo to máš pr?tokový oh?íva?... :-)
Díky moc Hávi, dal jsem tam filtr vyrobenej z molitanu, je stejne silnej a o trošku ?id?ejší a jede to mnohem líp.Tak spo?ítám spot?ebu až bude teplejš a jestli to bude jen filtrem, koupim novej. Díky moc za ochotu,kterou Godzi nezdílí ;)
Edit: Po neúspěšných studiích na VŠ sem si hned po nastoupení do práce koupil Suzuki Freewind 650 (vypadá jako Canyon).
Zavítal jsem sem, protože až začnu přemýšlet o něčem jiném, budu koukat hlavně po Gran Canyonu. Ducati Desmo má prostě charisma.

Jouzef

• Host
Šílená spot?eba
« Odpověď #36 kdy: Neděle, 16/04/2006, 18:14 »
Nic proti Cagive nemam spis mam spoustu haneni na dovozce ( coz je Cagiva praha na belohorske? )  ze by tam byli moc ochotny tak to moc neno! chtel sme tam blinkr na canona a  samozrejme ze nejdriv majia  pak prisel enjaky mechanik ze prej ho nenasel tak me poslaly do brandyska jenze to je docela  od Neratovic! :-( bliz je ta praha, ! jinak motka je stale muj jediny dopravni prostredek! :-/ :-)

a jinak s motkou od cagivy mam ji rok sem nemel za celou dobu jediny problem krome vybite baterky pres zimu! a to sme si ji schoval do tepla a nebyla schopna roztocit starter( o roztlaceni se mluvit neda! :-) )  jinak zarovky nepraskaji a nikde nic se neodlomuje atd...

coz treba u povestne znacky Jawa  od ktere sem mel Sport 125  sem po 1500km menil desticky na prednim kotouci a furt neco odpadavalo a furt stim byly problemy! :-(  takze at zije Cagiva! :-)))

Offline Choze

• Aktivní člen
Šílená spot?eba
« Odpověď #37 kdy: Neděle, 16/04/2006, 20:31 »
Canynon se dá krásn? roztla?it, ale musí se to um?t (osobní zkušenost, když jsem ?ekal m?síc na startér)
Yamaha FZ6S-S2 2007  45 200km (Canyon 500 '99 44 400km prodáno duben 2007)

Offline Ice

• Odborník
    • motogang
Šílená spot?eba
« Odpověď #38 kdy: Neděle, 16/04/2006, 20:35 »
taky jsem roztla?oval... a dopohody...
Suzuki Bandit 1250 SA r.v. 08, Jawa 350 r.v. 66, dříve Cagiva Canyon 500 r.v. 2000 (vzpomínám v dobrém)

Offline Bergr

• Starší člen
Šílená spot?eba
« Odpověď #39 kdy: Neděle, 16/04/2006, 20:56 »
Já mám canyon asi 5.let a servis ješt? nevid?l, b?žná údržba a jedinné, co jsem d?lal je ta volnob?žka a uhlíky ve startéru, všechno je jinak originál a bez problém?, mimo spot?ební matroš (desti?ky , ?et?z atd), tak nevím pro? je tahle zna?ka tolik han?ná :cool:
Suzuki V Strom DL 1000

Jouzef

• Host
Šílená spot?eba
« Odpověď #40 kdy: Neděle, 16/04/2006, 21:22 »
no tak to ja teda roztlaceni  canyona po zime kdyz  byl skro vymrzli teda nic a nic a to ho i parkrat protocila ¨baterka ale aby to chytlo to teda ne! :-( jinak ja  sem stim moc spokojeny! motorka jezdi s minimalni udrzbou co je miti, mazani retezu atd.... zadne stelovani sem nedelal krome volnych otacek ani deskys em jeste nemenil a myslim ze vydrzi klidne i 10 000 km ptz moc jich neubylo!

Offline Paolo

• Starší člen
Šílená spot?eba
« Odpověď #41 kdy: Neděle, 16/04/2006, 23:16 »
Já také nevím, pro? nad Cagivou v?tšina ohrnuje nos. M?j Canyon je také bez problém?, ale nechci to zak?iknout. A co se tý?e toho zastoupení na B?lohorské, tak na n? se musí zostra a pak to funguje.
Suzuki DL 650 V-Strom, dříve Cagiva Canyon 500
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože může přijít blb, který neví, že to nejde a udělá to.

Offline Pastell

• Starší člen
  • Ducati S2R 1000
Šílená spot?eba
« Odpověď #42 kdy: Neděle, 16/04/2006, 23:48 »
Ono chyba možná bude ješt? dál - když jsem kontaktoval hlavního dovozce pro Polsko slíbil mi cenu volnob?žky zaslat na e-mil do 15 min jen co zavolá do Itálie. Samoz?ejm? mi ješt? nic nep?išlo!! :)
ho visto,ho preso,comperare ... per amore ...Ducati

Jouzef

• Host
Šílená spot?eba
« Odpověď #43 kdy: Pondělí, 17/04/2006, 11:30 »
paolo: jak myslis to zostra? :-) javim ze tam dela kazdy neco jineho ez ten druhy a nevedi co vubec delaji! :-( akroat tam maji docela hezkou mladou sekretarku! :-) ktera mi po 4 mesicich poslala  doklad o povinem ruceni! :-D

Ben

• Host
Šílená spot?eba
« Odpověď #44 kdy: Pondělí, 17/04/2006, 21:54 »
Ahoj lidi,uz se mi to podarilo po zime nastartovat.Tocilo to a porad nic,tak jsem dal novou svicku a strikl pod ni benal,po chvilicce to blaflo a uz to jezdi.Hned jsem to projel a natankoval.Bylo to tim benzinem,asi pres zimu vyprchal a pak dlouho trva,nez to nasaje novy.Zatim cauki Ben.