Tak mám za sebou ?erstvých 50 km na V-stromu po klikatých silni?kách a i dlouhých rovinách. S designem zadku jsem se již srovnal, ono se všechno ?lov?ku postupn? zalíbí. Motor má klidný a kultivovaný chod, tém?? bez vibrací a na 6ku se dá jet i t?ch 50, jen holt pak ?lov?k nezatáhne a nezrychlí na 120 (ale to by tam nemusela bejt p?evodovka).
Se štítkem bude pot?eba experimentovat, ale ochrana v poho, ?íkal jsem si jedu pohodovou cestovní rychlost, jen takovou brnka?ku 6000 na 6ku a koukám je tam 130, ?lov?k to ani nepost?ehne. Takže úpln? pohodových 90-100 na CC je tady 120.
M?l jsem obavy z ovladatelnosti, ale na to, jak je to dlouhá mašina (a tedy stabilní ve vysokých rychlostech), tak se úžasn? ochotn? a lehce pokládá do zatá?ek - líp jak CC, ?ekl bych stejn? jako GSR 600, na které jsem najel 890km za 3denní víkend.
Pravda p?i v?tší rychlosti je zvuk už mén? výrazný, jen takové ševelení, ale je to p?esn? to, co vyhovuje mému stylu jízdy.
Takže v poho do m?sta a na cesty do práce, do serpentin, ale i na velmi dlouhé cesty.
DL 1000 bude t?žší, proto možná trochu víc neohrabaný a tu v?tší sílu ?lov?k pozná asi spíš v oblasti vyšších rychlostí, tam kde už v?tšinou nejezdíme. 650 jede bez problém? 150-160, ale tak rychle už bych b?žn? jezdit necht?l (chvilku jsem jel bez problém? 175, ale už jsem se moc bál).
Zátah má úpln? v pohod? a dost razantní už tak od 3500-4000, ?lov?k za ni m?že klidn? vzít, ale nemusí se tolik kontrolovat, jako t?eba musel u 98k GSR. Tam jsem se bál, že m? to urve ruce. Prost? pro m?j d?dkovsky zábavno cestovní styl p?esn? to pravý.
Tak to se s designem a samolepkama bez laku klidn? srovnám a až na ni budu mít, tak si ji po?ídím.
Ale je to p?esn? tak, jak píšete - každému vyhovuje n?co jiného. Ale pokud má n?kdo podobný styl jízdy a pot?eby jako já, tak pro p?echod z CC to op?t považuji za ideál, jelikož jde ?lov?k do opravdu velké motorky (rám je stejný jako DL1000), ale v?bec se jí nemusí bát.
Jo a p?ední brzdy byly na m? dostate?n? ostrý, zadní tup?jší, ale alespo? se mi to hned neutrhne na št?rku. Tímto krátkým testem jsem spokojen, ješt? n?kdy zkusím, jak se chová p?i jízd? ve 2.
howgh, už mluvím moc dlouho.