0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
OK. To jsem cetl. Jsem hlava derava :-)
Tak bud rad, ze jezdis v poho. Ja to prehadicoval a cerna je mrcha porad. Dneska jdu jeste vyplachnout nadrza uvidim co ta moje modra mrska na to.
Mam to v planu, ale vzhledem k rodine se nevazu na ubytovani.Vyhmatl jsi mne. Jsi nejaky prorok, ze jsi vytusil mou navstevu (necekanou) :-)))Ve Vednryni? Ty tam snad jezdis? Priznam se, ze ani nevim kdy je tam ten slet.
Citace: doomikMam to v planu, ale vzhledem k rodine se nevazu na ubytovani.Vyhmatl jsi mne. Jsi nejaky prorok, ze jsi vytusil mou navstevu (necekanou) :-)))Ve Vednryni? Ty tam snad jezdis? Priznam se, ze ani nevim kdy je tam ten slet.Spousta lidí z klubu má rodinu musíš si to prosadit Jo byl jsem tam loni a super.Letos je to 11-13.8.06 a jedu zas.
Ve Vedryni? Vo co tam jde?
Zpet ke svicce. Vylil jsem puvodni obsah nadrze a nalil novku od AGIPu.Dneska se jedu projet tak dam po nedeli vedet. Budu na mensi dovce.
No pockej. Ja jeste nemam zaver meho laborovani. K te spotrebe je dulezita i vyska hladinybenalu v plovakove komore. To zatim nevim na kolik milimetru to dat. Neni odkud zjistit.Nejlepsi by bylo zmerit u nekoho komu to zere tech 5litruK nekomu zajedem a rozhodime mu karbec :-)))