Ahoj lidi,
než za?nu psát to co chci, tak upozor?uju, že nechci nikoho moralizovat ani nikomu kecat do duše, prost? napíšu to co se m? stalo.
V?era m? kamarádka vytáhla na prodlouženou svýho bráchy. No, jelikož nem?l Godzi stejn? co d?lat, tak teda šel. Ale netušil co se tam stane. Jestli n?kdo z hradecký bandy znáte St?elák, tak víte jaká tam je "sauna", když se tancuje nebo d?lá cokoli jiného. Godzi asi po 5 tancích usoudil, že by se mohl jít ven trochu ochladit a tak ?ekl kamarádce Jan?, a? jde taky. Tak šli oba.
Co se stalo potom, zanechalo v Godzim docela velký udiv nad tím, jak je schopná dnešní teenagerovská mládež se chovat. Nevim, jestli mám tak sm?šnou postavu ?i zda mám na ?ele napsátno - POZOR KOUŠE - ale když jsem vid?l t?i 16-ti letý chlapce, jak si dovolujou na paní, která vybírala vztupný u dve?í snažíc se jim vysv?tlit, že to co maj na sob? není ani v náznaku spole?enská od?v, tak m? to nedalo a trochu jsem se paní slovn? zastal. Upozor?uju, že sou?et váhy všech t?í "frajerov?" byl možná stejnej, jako váha Godziho osobn?, ale o to nejde. Jde o to, že ten "nejv?tší drs?ák" ?ekl Godzimu že je .urák. To m? nedalo a odv?til jsem mu, že kdyby m?l tak o 3 roky víc a byl o hlavu vyšší, tak si ho vemu za roh a tam si to s ním vy?íkám, protože je trapný ?ešit n?co mezi tolika slavnostn? oble?ejma lidma - upozor?uju že ti machýrci m?li vošoupaný rifle a n?jaký hodn? strakatý teplákovky. Po chvilce poslouchání urážek, si Godzi ?ekl, že nemá cenu se zabejvat n?kým, kdo nevidí p?es jezev?íka na tramvaj a cht?l radši odejít. To by mu ale ten pr?ola nesm?l bránit v cest? a vyzývat ho k tomu, aby šel ven že to Godzimu jako vysv?tlej ru?n?, když teda jako asi dva roky boxujou
. Po n?kolikerém slušném požádání o uvoln?ní cesty se Godzi za?al hrozn? smát, jelikož mu to p?ipadalo hrozn? sm?šný, co si o sob? dnešní mladíci myslej, jelikož Godzimu fakt neleze do palice to, jak si m?že n?kdo takhle mladej a ješt? sm?šn?jší postavy dovolovat na celkem dob?e fyzicky vybavenýho dvoumetrovýho zcela do jisté chvíle vystpujícího ?lov?ka.
Jestli jsem už starej, nebo mám jenom jiný p?edstavy o tom, jak se chodí oble?enej do tane?ních, nebo jestli mám jinej názor na to, jak by se m?l ?lov?k chovat ve spole?nosti lidí, který se jdou podívat nebo pobavit za ú?elem tance do prost?edí, který je docela noblesní.
- To fakt nevim, t?eba jsem narazil na n?koho kdo má doma n?jakej komplex a snaží se ho ?ešit tím, že machruje p?ed slabšíma.
Ne?ikám, že jsem n?jakej extra sluš?ák, to ne,ale n?jaký slušný vychování a hlavn? respekt ke starším lidem v sob? p?ece jenom mám.
No tak to je asi tak všechno. Takže sorá?, jestli to n?komu p?ipadá trapný, ale já to rozdejchávám ješt? te?ka.