?au kluci, shrnu to f?echno dohromady. Ode dne?ka odpoledne jsem na Autotechu v Brn?, tak?e se tomu nebudu moct aktivn? v?novat. Podívám se na to p?í?tí týden. Pro Borise- Máme tady nabídky asi milionu firem který se výrobou t?chhle p?edm?t? zabývají a to r?znými technologiemi, a jenom se t?esou a? je n?kdo osloví. F ?em je jediný problém, je po?et kus?. Budu z nich muset vyselektovat toho, kdo se zabývá "kusovkou", nebo lépe ?e?eno mu to nevadí, nebo je?t? lépe ?e?eno, nezvedne to jeho cenu do nereálných vý?ek. Nechám si od od nich ud?lat nabídky, podle toho co navrhujete (Godzi). Sou?asn? je po?ádám o n?jaké grafické návrhy, a z t?ch bychom si vybrali. Samoz?ejm? ?e je mo?ný úpln? f?echno, ale potom je to "vo pen?zích". Tak?e jak je jasný ze zku?enosti, v?dycky je pot?eba najít ten rozumnej kompromis mezi tím co by bylo úpln? podle p?edstav a co by bylo akceptovatelný z hlediska pen?z. Tak?e, kluci jak jsem ?ekl, podívám se na to p?í?tí týden.
B?e»a .....
Je?t? mám dv? p?ipomínky.
1. nebylo by od v?ci, kdy? u? klub, anoncovat jeho vznik oficiáln? t?eba v ?MN ? Mo?ná, ?e je spousta kluk?, kte?í jezdí sami a ?tve je to ?e jsou sami, rádi by se p?idali a nev?dí o Sejrá?ových stránkách. Jako první krok by sta?il neplacený inzerát v rubrice "Ostatní". (to by mohl ud?lat Sejrá?, proto?e ty stránky jsou jeho a má ne copyrigt). Pak bysme mohli, ale to bude zále?et na nás a na prvním ohlasu, vrazit pár p?tek do n?jaký "osminky" v plo?ný inzerci ?MN.
2. A úpln? mimo sout?? - Co takhle Alpy, nem?l by n?kdo chu» na pár dn? podívat se jestli tam nemaj lep?í silnice. (prozradím tajemství - maj !!)